ENDODONȚIE

ENDODONȚIE

Dintele tău natural este cea mai funcțională opțiune pentru o dantură sănătoasă. Dr. Danilo Ferraro, medic specialist în endodonție la ADAFE Dental Clinic, va face tot posibilul pentru a salva dinții tăi naturali cu ajutorul celor mai noi și avansate tratamente ale rădăcinilor dentare.

ODONTOTERAPIE

ODONTOTERAPIE

Odontoterapia tratează leziunile provocate de cariile dentare. Terapiile pot lua forma plombelor, a coroanelor dentare sau chiar protezelor în funcție de specificul cazului fiecărui pacient, obiectivul final fiind redarea funcționalității și aspectului natural al zâmbetului.

IMPLANTOLOGIE

IMPLANTOLOGIE

Pierderea dinților are un impact negativ atât asupra funcționalității danturii, cât și a încrederii de sine: nu poți zâmbi, nu te poți bucura de alimentele preferate și nu poți articula corect cuvintele.
La ADAFE Dental Clinic restaurăm sănătatea și aspectul estetic al zâmbetului tău folosind cea mai nouă tehnologie și tehnici de tratament care pun confortul tău pe primul loc.

PARODONTOLOGIE

PARODONTOLOGIE
(boală parodontală)

Boala parodontală este cel mai ușor de tratat dacă este detectată în faza incipientă.
Astfel dacă ai gingii inflamate, roșii, sensibile și care prezintă durere la periaj sau masticație, o vizită la ADAFE oprește evoluția bolii înainte ca ea să afecteze mai în profunzime gingiile și structurile adiacente.

ESTETICĂ DENTARĂ

ESTETICĂ DENTARĂ

Vrei un makeover complet pentru zâmbetul tău? Îți dorești dinți mai albi, mai simetrici și un zâmbet uniform?
La ADAFE oferim o gamă de tratamente și opțiuni care îți oferă zâmbetul mult visat cu focus pe aspect natural, păstrarea sănătății dentare și soluții pe termen lung.

PROFILAXIE DENTARĂ

PROFILAXIE DENTARĂ

Cel mai bun tratament pentru o dantură sănătoasă? O igienă orală corespunzătoare și vizite regulate la medicul dentist.
Echipa ADAFE este pregătită să analizeze cu atenție starea dinților tăi, să le ofere soluții profesionale de igienizare (periaj AirFlow și detartraj) și să semnalizeze din timp orice problemă mică ce poate avea un impact enorm asupra sănătății zâmbetului tău.

RADIOLOGIE DENTARĂ

RADIOLOGIE DENTARĂ

Primul pas spre un diagnostic corect îl reprezintă o perspectivă completă asupra stării actuale a danturii tale. În cadrul clincii dentare ADAFE furnizăm servicii de radiologie dentară pentru a genera imagini precise ce ajută medicii să ofere cel mai eficient și rapid tratament.

Meniu