CINE SUNTEM

Adafe Dental Clinic este o clinică stomatologică modernă și nouă, situată într-o zonă centrală din București. Ne străduim să furnizăm servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, punând mereu accentul pe confortul și satisfacția pacienților noștri.

Valorile pe care dorim să le transmită Adafe Dental Clinic clienților noștri includ profesionalismul, transparența, etica și dedicarea față de sănătatea orale a pacienților. Suntem o echipă de experți în domeniul stomatologiei, care colaborează pentru a asigura cel mai inalt nivel de îngrijire dentară.

Danilo și Adnana sunt fondatorii Adafe Dental Clinic și au creat această clinică cu pasiune și angajament pentru a oferi pacienților o experiență stomatologică pozitivă. Ambii sunt profesioniști experimentați, cu o viziune clară asupra îngrijirii dentare și a nevoilor pacienților. Ei se angajează să ofere tratamente de calitate superioară, bazate pe cele mai moderne tehnologii și cele mai bune practici din domeniul stomatologiei.

Cu o abordare personalizată și o atenție deosebită la detalii, Danilo și Adnana fac echipă cu întregul personal medical pentru a oferi pacienților o experiență dentară fără stres și confortabilă. Ei înțeleg că frica de stomatolog este comună și depun toate eforturile pentru a crea un mediu relaxant și prietenos în clinică.

LUNI 09:00 AM - 19:00 PM
MARȚI 09:00 AM - 19:30 PM
MIERCURI 09:00 AM - 19:30 PM
JOI 09:00 AM - 19:30 PM
VINERI 09:00 AM - 19:30 PM
SÂMBĂTĂ 09:00 AM - 12:30 PM
DUMINICĂ Closed