Pachet BRIGHT CLEAN

– igienizare dentară completă!

La ADAFE Dental ți-am pregătit o reducere imbatabilă la pachetul ”BRIGHT CLEAN” – igienizare profesională completă.

Programează acum o consultație și beneficiezi de o reducere disponibilă pentru o perioadă limitată.

Preț normal BRIGHT CLEAN: 350 lei.
Preț special BRIGHT CLEAN: 280 lei.

Ce include pachetul:

Detartraj cu ultrasunete: un tratament mai rapid, mai eficient și mai confortabil pentru pacient. Tehnologia de ultimă generație oferă un detartraj sigur, eliminând depunerile atât inestetice, cât și care pot duce la afecțiuni dentare mai complexe și dureroase.

Periaj airflow: tratament revoluționar, contactless. Aparatul proiectează un jet controlat de aer, apă caldă și pudră foarte fină care elimină chiar și cele mai dificile fragmente de mâncare și placă dentară.

Irigații gingivale: etapă care implică un jet de apă sub presiune care elimină fragmente alimentare și bacterii dintre dinți și gingii – ultimul pas al igienizării dentare profesionale.

Recomandări igienizare acasă: secretul igienei dentare este consecvența. Odată ce finalizăm tratamentul de igienizare, echipa ADAFE Dental îți oferă sfaturi complete pentru îngrijirea danturii la domiciliu – recomandări personalizate în funcție de nevoile tale și adaptate stilului tău de viață.

O experiență diferită: dincolo de expertiza medicală, suntem oameni și știm că o vizită la dentist poate fi prilej de stres. De aceea, la ADAFE Dental ne concentrăm pe crearea unui mediu în care te vei simți relaxat, calm și sigur pe decizia făcută.

Dureri sau sensibilitate dentară

Gingii inflamate sau care sângerează

Abces/infecție dentară

Dinte sau dinți lipsă

Probleme cu plombele

Retracție gingivală

Dinți strâmbi/mușcătură asimetrică

Dinți decolorați / ciobiți / afectați de traume dentare

Meniu