Pachet SHINNING WHITE

– începe 2023 cu un zâmbet care strălucește!

La ADAFE Dental ți-am pregătit o reducere imbatabilă la pachetul ”SHINNING WHITE” – albire dentară profesională.

Programează acum o consultație și beneficiezi de un cadou de 100 EUR – o reducere disponibilă pentru o perioadă limitată.

Preț normal SHINNING WHITE: 1.500 lei.
Preț special SHINNING WHITE: 1.000 lei.

Ce obții:

Aspect natural: eliminăm petele dentare și ameliorăm aspectul estetic al dintelui monitorizând atent tratamentul și modificările cromatice vizibile. Astfel rezultatul final este o nuanță naturală care nu iese în evidență din motive incorecte.

Siguranță: albirea dentară la ADAFE Dental pune pe primul loc integritatea danturii și protejarea acesteia. Înainte de începerea procesului, ne uităm cu atenție la dinții tăi pentru a depista orice situație care poate fi afectată negativ de tratamentele de înălbire.

Încredere: redescoperi bucuria unui zâmbet până la urechi și a încrederii într-o dantură frumoasă ce te poate reprezenta fără probleme în orice context.

O experiență diferită: dincolo de expertiza medicală, suntem oameni și știm că o vizită la dentist poate fi prilej de stres. De aceea, la ADAFE Dental ne concentrăm pe crearea unui mediu în care te vei simți relaxat, calm și sigur pe decizia făcută.

Dureri sau sensibilitate dentară

Gingii inflamate sau care sângerează

Abces/infecție dentară

Dinte sau dinți lipsă

Probleme cu plombele

Retracție gingivală

Dinți strâmbi/mușcătură asimetrică

Dinți decolorați / ciobiți / afectați de traume dentare

Meniu